Kosova Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Kosova Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Kosova Üniversitesi ile öğrencilerin adalet, hukuk, siyaset bilimi gibi alanlarda öğrenim görmesi ve isterlerse Türkiye veya diğer ülkelerden Dikey Geçiş yapmaları mümkün oluyor. Kosova Üniversitesi hukuk fakültesi bünyesinde yüzlerce öğrencinin dört yıl boyunca alacağı eğitimle birlikte, Türkiye’de de geçerli bir diploma verilecektir. Diploma almak isteyen öğrencilerin birinci sınıftan başlamak yerine, bölümlerine bağlı olarak dikey geçiş yapması ve hukuk fakültesine giriş yapması da mümkün oluyor.

Tüm bu olanaklar sağlanırken herhangi bir taban puanının belirlenmemiş olması sayesinde, her öğrencinin direkt olarak okumak istediği bölüme yönelmesi ve bu alanda kendini geliştirmesi sağlanıyor. Böylelikle her türlü konuya hâkim, kendi istediği alanı seçerek hevesini yitirmeden eğitimini sürdüren öğrencilerin artması mümkün oluyor. Kosova’da on binlerce kişiye verilen hizmetin büyük bir bölümü özellikle tıp, diş hekimliği ve hukuk fakülteleri için şekillenmiştir. Dikey geçişle veya lise sonrasında diplomanızla birlikte kuruma başvurarak, Kosova Priştine Üniversitesi’ndeki eğitiminizi başlatabiliyorsunuz.

Kosova Priştine Üniversitesinde Hukuk Fakültesi

Kosova’da eğitim görmek isteyen bireylerin özellikle dikey geçiş yaptıkları bölümlerden bir tanesi olan hukuk için yeni şartlar açıklanmıştır. Her yıl kaç adet öğrencinin adalet bölümünden hukuk bölümüne geçiş yapabileceğiyle ilgili belirlenen kontenjan doğrultusunda, Türkiye’den de binlerce öğrencinin başvurması sağlanıyor. Hem yerli hem de yabancı öğrencilerin Avrupa genelinde geçerli ve her zaman için kabul görecek bir diplomaya sahip olması sağlanıyor. Kosova Üniversitesi hukuk fakültesi ile öğrenim görmek isteyenler için belirlenen yıllık ücretler doğrultusunda Priştine’de öğreniminizi sürdürebilirsiniz. Toplamda dört yıllık bir eğitim göreceğiniz için, yıllık eğitim masraflarınızı toplu veya yılın belirlenen dönemlerinde ödeyebilirsiniz. Bölümün ücretleri 2000 Euro bandının üzerinde bulunuyor. Ödemelerin ön lisans, yüksek lisans, lisans, doktora gibi alanlar için farklı değerleri de belirlenmiştir.

Eğer ilkokulu ve liseyi bitirdiyseniz, hukuk eğitimi almak için Kosova’ya gidebilirsiniz. Herhangi bir taban puanı bulunmaması ve direkt olarak başvuruların ardından olumlu sonuç alınabiliyor olması, öğrencilerimizin en çok ilgi gösterdiği üniversitelerden olmasını sağlıyor. Verilen eğitimin kalitesi, uzmanların çok fazla olması ve öğrencilerin her bölüm için kaliteli ve her zaman için geçerli, resmi diplomaya ulaşmaları sağlanıyor. İki yıllık bölümlere ek olarak, altı yıllık bölümler için dahi başvuruda bulunabilirsiniz. Özellikle Kosova Üniversitesi bünyesinde okumak için fakülte yakınlarında kiralık ev tutabilir, yıllık ücretle ilgili detaylı bir şekilde bilgilere ulaşabilirsiniz. Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı güvencesiyle her zaman için özellikle üniversitenin bölümleri ve eğitim süreci hakkında detaylı bilgi edinmeniz mümkün oluyor.

Hukuk fakültesinde okumak için herhangi bir sınava girmeniz gerekmediği gibi, farklı ülkelerde girmiş olduğunuz sınavların sonucu da Kosova’da yapacağınız başvuruyu etkilemeyecektir. Kosova Üniversitesi hukuk fakültesi ile üniversitede öğreniminizi olarak ve düşük yıllık ödemelerle sürdürebilirsiniz.

Puanla
[Total: 0 Average: 0]

Tarafından desteklenmektedir WordPress. Tarafından tasarlanmıştır WooThemes

Messenger, Instagram ya da WhatsApp üzerinden iletişime geçmek için hemen tıkla! Messenger ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! Instagram  ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş! WhatsApp ile iletişime geçmek için hemen tıkla, konuş!